Kotoutuminen ja yhteistyö -webinaari

Onko hankala keksiä miten tuoda oman järjestön osaamista esille? Haluaisiko järjestösi verkostoitua muiden kanssa? Haluatko tietää miten kuntien ja kaupunkien kanssa voidaan tehdä järjestöyhteistyötä?

Aika: 15.6.2021 klo 10.00–12.00

Paikka: Webinaari

Kohderyhmä: Maahanmuuttajien perustamien järjestöjen, etnisten vähemmistöjen yhdistysten ja monikulttuurijärjestöjen edustajat sekä muut aktiiviset järjestötoimijat. TEM-rahoitusta saavat pienjärjestöt.

Tässä webinaarissa pohditaan miten kotoutumista edistävät järjestöt voivat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä. Webinaarissa  on kolme esiintyjää:

Varpu Taarna Kotouttamisen osaamiskeskuksesta esittelee Kumppanuusohjelman ja kertoo ohjelman mahdollisuuksista luoda verkostoja oman järjestön toiminnan tueksi. Kumppanuusohjelmassa rakennetaan kotoutumisen parissa työskentelevien toimijoiden avoin valtakunnallinen verkosto.

Katja Mannerström Suomen Pakolaisavusta kertoo kuinka omaa asiantuntijuutta voi tuoda esiin ja hyödyntää, ja mikä järjestöjen rooli on kotoutumistyössä.

Koulutuksessa kuullaan myös Vantaan kaupungin monikulttuurisuusasiain päällikkö Hannele Lautiolaa ja Vantaan kaupungin kokemuksia ja vinkkejä kaupungin ja järjestön yhteistyöstä kotoutumisen edistämiseksi.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia kysymyksiä:

  • Mikä on Kumppanuusohjelma ja miten Kumppanuusohjelma voi auttaa yhteistyöverkostojen rakentamisessa?
  • Miten oman järjestön asiantuntijuutta voi tuoda esille ja hyödyntää?
  • Käytännön esimerkki: Minkälaista yhteistyötä Vantaa tekee järjestöjen kanssa.
Hinta: Tilaisuus on maksuton. Huomiothan, että ilmoittautumisesi on sitova.
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tämän sivun lomakkeella 13.6.2021 mennessä. Webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ilmoittautumisen päättymisen jälkeen.

Lisätietoja: asiantuntija Tuire Pylvänäinen, tuire.pylvanainen(a)pakolaisapu.fi, 044 742 9205

Tiedot tallennetaan Järjestöhautomon asiakasrekisteriin ja kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tutustu tietosuojaselosteeseen