HAKEMUSKLINIKKA, STEA-HANKKEET

HAKEMUSKLINIKKA, STEA-HANKKEET

Kaipaako STEA-hakemuksesi kirsikan kakun päälle? Järjestöhautomo ja STEA järjestävät yhteistyössä pika-avun STEA-hakemuksen viilaukseen. Tule mukaan hakemusklinikalle ja saa 20 minuutissa tiiviit ohjeet hakemuksen parantamiseen! Neuvonnassa mukana Järjestöhautomon asiantuntija Johanna Luukkonen sekä STEA:n erityisasiantuntija Niina Pajari.

Aika: Neuvonnat järjestetään 24.3.2020 klo 13-17 välisenä aikana. Neuvonta-aika noin 20 min/yhdistys. Emme voi valitettavasti huomioida ajankohdallisia toiveita, joten varauduthan saapumaan neuvontaa edellä mainitun ajan aikana. Ilmoitamme järjestönne neuvonta-ajan 17.3.2020 mennessä.
Paikka: Elimäenkatu 15, 3. kerros, kokoustila Helvi. Tila on esteetön. Parkkitilaa on rajoitetusti. Voimme myös tarpeen mukaan toteuttaa neuvonnan verkon välityksellä.
Kohderyhmä: Neuvonta-aikaa voivat hakea sellaiset maahanmuuttajien perustamat järjestöt, etnisten vähemmistöjen järjestöt ja monikulttuurijärjestöt, jotka hakevat tänä keväänä STEA:n projektiavustusta ja joilla on alustava hakemus tehtynä 24.3.2020 mennessä. Suosittelemme, että hakemusklinikalle osallistuu kaksi henkilöä/yhdistys.

Toteutus: Yhdistyskohtainen 20 minuutin neuvonta, jossa käydään yhdistyksen laatima hankesuunnitelma läpi ja siihen saa kommentteja STEA:n erityisasiantuntijalta.

Tilaisuuden jälkeen tiedät: 
– mitä STEA-hakemuksen eri kohdilla tarkoitetaan ja osaat kuvata omaa toimintaa sen mukaisesti

Hinta: Tilaisuus on maksuton. Huomiothan, että ilmoittautumisesi on sitova.
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtumaan viimeistään 8.3.2020 mennessä.
Asiantuntijat: STEA:n erityisasiantuntija Niina Pajari ja järjestöasiantuntoja Johanna Luukkonen
Opetuskieli: Suomi
Lisätietoja: Järjestöasiantuntija Johanna Luukkonen, johanna.luukkonen@pakolaisapu.fi & 044 768 9243
Tietosuoja: Tiedot tallennetaan Järjestöhautomon asiakasrekisteriin ja kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Ilmoittaudu mukaan Hakemusklinikkaan

Täytäthän kaikki kentät - rahoittaja vaatii tietojen raportoimista.
  • Lataa seuraava tiedosto PDF-muodossa: Hankkeen ideapaperi (A4, noin 300 sanaa)