Yhdistysvalmennus

Yhdistys-valmennus

Valmennuksessa yhdistys saa pidempikestoista tukea toiminnan tietyn osa-alueen kehittämiseen tai työstämiseen.

Yhdistysvalmennus perustuu yhdessä sovittuihin tavoitteisiin ja yhteiseen aikatauluun. Valmennuksen aikana Järjestöhautomon asiantuntijat ohjaavat yhdistyksen työtä tavoitteeseen pääsemiseksi. Valmennus kestää yleensä noin neljä (4) kuukautta ja edellyttää yhdistyksen sitoutumista projektiin koko sen keston ajaksi.

Valmennus on tarkoitettu monikulttuurisille, maahanmuuttaneiden perustamille ja etnisten vähemmistöjen yhdistyksille. Valmennus on maksutonta.

Ilmoitamme tulevista yhdistysvalmennuksista tällä sivulla. Yhdistyksen täytyy hakea mukaan valmennukseen hakulomakkeen kautta.

Kaksi naista keskustelee valoisassa toimistotilassa.

Varainhankinnan valmennus

Jatkuva haku

Tarvitseeko yhdistyksesi lisää varoja varainhankinnan avulla? Varainhankinnan valmennuksessa saat Järjestöhautomon asiantuntijan neuvoja ja tukea oman yhdistyksen varainhankinnan suunnitteluun ja toteutukseen alusta loppuun. Valmennuksessa käydään läpi varainhankinnan kohteen valintaa, tarvittavien ilmoitusten tekemistä sekä varainhankinnan kampanjan suunnittelua ja viestintää. Lähetä vapaamuotoinen hakemus meille sähköpostitse.

Hakemukset ja lisätiedot: tuomas.rinne@pakolaisapu.fi