Järjestöhautomo

Järjestö-hautomo

Suomen Pakolaisavun Järjestöhautomo tarjoaa maksutonta apua ja tukea yhdistystoimintaan. Erityisosaamistamme on monikulttuurisen yhdistyskentän ja kansalaistoiminnan tukeminen. Palveluihimme kuuluvat neuvonta ja koulutukset.

Tuemme monikulttuurista yhdistyskenttää ja sitä kautta maahanmuuttaneiden kotoutumista ja aktiivista kansalaisuutta.  Järjestötoiminnan kautta voi kehittää kielitaitoaan ja tärkeitä kansalaistaitoja, vaikuttaa tärkeiksi kokemiinsa asioihin ja verkostoitua. Tuemme yhdistyksiä järjestötoiminnan perusasioissa ja toiminnan itsenäisessä kehittämisessä. Tarjoamme tukea myös vapaamuotoiseen kansalaistoimintaan ja -aktivismiin.

Emme tarjoa palveluitamme yhdistyksille, joiden toiminta keskittyy uskonnon harjoittamiseen tai levittämiseen. Lisäksi emme neuvo yhdistystoimijoita, joita epäillään syrjinnästä, väärinkäytöksestä tai rikoksesta.

Järjestöhautomo on toiminut jo vuodesta 2005 monikulttuurisen ja vaikuttavan kansalaisyhteiskunnan vahvistajana ja asiantuntijana. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella ja palvelemme yhdistyksiä ja muita kansalaistoimijoita ympäri Suomen. Päämäärämme on laadukkaan kansalaistoiminnan mahdollistaminen jokaiselle. Tervetuloa mukaan!

Lataa Järjestöhautomon tulostettava esite suomeksi (pdf-tiedosto, avautuu uuteen välilehteen).

Lataa Järjestöhautomon tulostettava esite englanniksi (pdf-tiedosto, avautuu uuteen välilehteen).