Hae mukaan Voimaa vaikuttamiseen -ryhmään!

Haluaako järjestösi vaikuttaa yhteiskuntaan, edistää teille tärkeitä asioita ja saada aikaan muutosta? Tule mukaan Pakolaisavun Järjestöhautomon uuteen Voimaa vaikuttamiseen -ryhmään oppimaan yhdessä  ja kehittämään järjestösi yhteiskunnallista vaikuttamista.

Voimaa vaikuttamiseen -ryhmässä saat tietoa ja työkaluja järjestön yhteiskunnallisen vaikuttamisen kehittämiseen ja sparrausta juuri sinun yhdistykseksi tarpeisiin.  Vuoden aikana käsitellään yhdistyksen toiminnan vaikuttavuuden perusteita, kirkastetaan vaikuttamisen tavoitteita sekä työstetään yhdistykselle konkreettinen vaikuttamissuunnitelma. Yhteisissä työpajoissa saat myös mahdollisuuden verkostoitua muiden saman alan järjestöjen kanssa.

Voimaa vaikuttamiseen -ryhmä starttaa toukokuussa 2024 ja jatkuu koko vuoden. Ryhmän toimintaan kuuluu kolme yhteistä työpajaa Helsingissä (mahdollisuus myös etäosallistumiseen) sekä 2-3 yhdistyskohtaista neuvontatapaamista.

Ryhmä on tarkoitettu monikulttuurisille järjestöille, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan sekä järjestön yhteiskunnallista vaikuttamista. Osallistuminen edellyttää sitoutumista koko vuoden ajaksi ja osallistumista kaikkiin työpajoihin. Lisäksi on suositeltavaa, että yhdistyksestä osallistuu vähintään kaksi henkilöä. Osallistujien valinnassa painotetaan ilmoittautumislomakkeessa esitettyjä perusteluja ja motivaatiota (”Miksi haette mukaan Voimaa vaikuttamiseen -ryhmään?”)

HAKUAIKAA ON JATKETTU, HAE MUKAAN 21.4. MENNESSÄ!

Osallistujajärjestöt valitaan huhtikuun loppuun mennessä. Mukaan valituille ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse.

Voimaa vaikuttamiseen -ryhmän ohjelma:

  • Helmikuu-huhtikuu 2024: haku ryhmään ja osallistujien valinta
  • Työpaja 1: Tavoitteen kirkastaminen ja vaikuttamissuunnitelma (16.5. klo 13-16)
  • Työpaja 2: Toiminnan vaikuttavuus – mitä se tarkoittaa? (26.9. klo 13-16)
  • Työpaja 3: Yhteiskunnallinen vaikuttaminen (19.11. klo 13-16)
  • Yhdistyskohtaisten neuvontojen ajankohdat sovitaan kunkin osallistujan kanssa erikseen.

Lisätietoja: Assistentti Kaisa Yrtti, kaisa.yrtti@pakolaisapu.fi, 044 742 9205

Tietosuoja: Tiedot tallennetaan Järjestöhautomon asiakasrekisteriin ja kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tutustu tietosuojaselosteeseen.