Hallittu hallituksenvaihdos -webinaari

Mitä on hyvä ottaa huomioon, kun yhdistyksen uusi hallitus aloittaa kautensa? Mitä asioita uusien hallituksen jäsenten perehdyttämisessä on tärkeää ottaa huomioon? Mikä voi mennä pieleen?

Kun yhdistyksen hallituksessa aloittaa uusia jäseniä tai koko hallitus vaihtuu kerralla, on aika pitää hallituksen järjestäytymiskokous.  On paljon asioita, joiden avulla voidaan parantaa yhdistyksen toiminnan jatkuvuutta sekä hallituksen sujuvaa työskentelyä yhdistyksen hyväksi. Tule joulukuun webinaariin kuulemaan Järjestöhautomon parhaat vinkit hallittuun hallituksenvaihdokseen yhdistyksessä!

Aika: to 10.12.2020 klo 17.00-18.00
Paikka: Webinaari
Kohderyhmä: Etnisten vähemmistöjen- ja monikulttuurijärjestöjen hallituksen jäsenet sekä muut aktiiviset toimijat ja yhdistystoiminnasta kiinnostuneet henkilöt. Koulutus sopii hyvin esimerkiksi uuden järjestön perustaneille tai järjestön perustamista suunnitteleville yhdistystoiminnan aloittelijoille.
Hinta: Tilaisuus on maksuton. Huomiothan, että ilmoittautumisesi on sitova.
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on päättynyt. Mikäli haluaisit vielä osallistua, ota yhteyttä sähköpostitse.
Kouluttajat: Järjestöhautomon järjestöasiantuntijat Tuuli Shinyella ja Tuomas Rinne
Kieli: Suomi
Lisätietoja: Järjestöasiantuntija Tuuli Shinyella, tuuli.shinyella (a) pakolaisapu.fi, 044 7688 601
Tietosuoja: Tiedot tallennetaan Järjestöhautomon asiakasrekisteriin ja kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tutustu tietosuojaselosteeseen.