Varainhankinta ja rahoituksen haku

Varainhankinta ja rahoituksen haku-webinaarissa pohditaan ensin miten pieni, vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys voi itse kerätä rahaa. Yhdistysten rahoituksista ja tuista käydään kovaa kilpailua, ja siksi järjestöjen toimintaa ei kannata jättää pelkän ulkoisen rahoituksen varaan. Yhdistyksen omalla varainhankinnalla on mahdollista varmistaa toiminnan jatkuvuus ja yhdistyksen elinvoimaisuus. Koulutuksessa kerrataan näitä eri keinoja pienen yhdistyksen varainhankintaan.

Toiseksi, koulutuksessa tehdään katsaus siihen, mitä yhdistyksen tulee huomioida rahoitusta haettaessa. Kun perustoiminnan rahoitus varainhankinnan tuella on kunnossa, on mahdollista suunnitella rahoitushakuja.  Mitä tulee huomioida ennen rahoitushakua? Entä mistä voi löytää sopivan rahoittajan?

Aika: 25.11.2021 klo 13.00–15.00
Paikka: Koulutus toteutetaan verkossa.
Kohderyhmä: Maahanmuuttajien perustamien järjestöjen, etnisten vähemmistöjen yhdistysten ja monikulttuurijärjestöjen edustajat sekä muut aktiiviset järjestötoimijat. TEM-rahoitusta saavat pienjärjestöt. Koulutus on avoin kaikille, mutta mikäli paikkoja ei riitä, niin etusijalla ovat Järjestöhautomon ensisijaiseen kohderyhmään kuuluvat järjestöt.

Koulutuksen jälkeen osaat:

  • Hahmottaa miksi varainhankinta on tärkeää
  • Pohtia käytännön keinoja toteuttaa yhdistyksesi varainhankintaa
  • Nähdä mitä tulee huomioida ennen kuin yhdistys voi hakea rahoitusta
  • Hakea tietoa eri rahoitushauista

Hinta: Tilaisuus on maksuton. Huomiothan, että ilmoittautumisesi on sitova.

Ilmoittautuminen: Koulutus on täynnä.  Linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ilmoittautumisen päättymisen jälkeen.

Lisätietoja: asiantuntija Tuire Pylvänäinen, tuire.pylvanainen(a)pakolaisapu.fi

Tiedot tallennetaan Järjestöhautomon asiakasrekisteriin ja kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tutustu tietosuojaselosteeseen